För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



söndag 22 mars 2015

Saklig debatt

Jag har en del åsikter som sticker i ögonen på folk.

Detta eftersom jag strävar efter att inte följa strömmen utan jag tar till mig information och bildar mig en uppfattning som jag sedan ofta delar med mig av.

Mina åsikter avviker oftast från de politiskt korrekta normerna och det står jag för.

När jag delar med mig av mina åsikter får jag ibland reaktioner som förefaller märkliga.

Att man argumenterar mot mig har jag absolut inga problem med. Tvärtom är det bara bra att det föds en diskussion och är det någon som har bra argumentation för sin sak så händer det ju att jag själv ändrar uppfattning om saken.

Dock är de reaktioner jag får tämligen tafatta.

"Det där kan  du inte dela för den sidan är inte bra" eller "den där hemsidan är bara trams" till exempel.

Säger vem?

Det är ju rent patetiskt! Har ni inte nåt konkret att komma med kan ni ju ge fan i att kommentera.  Annars blir det ju bara löjligt.

Jag argumenterar mycket sällan emot folk som delar material från sidor som jag inte anser vara objektiva, som t.ex. Expo, ETC och andra vänsterextrema hatsidor som av gemene man anses vara politiskt korrekta.

Och då jag argumenterar emot har jag åtminstone en åsikt att komma med!

torsdag 12 mars 2015

786

Nu är moralpanikmaffian igång igen.

Hörde igår att nu ska trafikverket ta bort alla registreringsskyltar med  siffrorna 786 eftersom det tydligen är en viss religiös gruppering som kan känna sig stött av denna sifferkombination...

Ok. Jag köper principen men då måste man väl vara konsekvent isåfall. Förbjud siffrorna 666 eftersom det är djävulens nummer i Bibeln. Och 777 då det är Guds nummer... samt 274 då jag finner det kränkande eftersom det är 1 högre än min IQ...

Man inser ju ganska snabbt att hela systemet kommer att haverera om man ska hålla på att svamla med såna här sjukt löjliga saker.
Att man inte får använda N-ordet är fullt förståeligt men nu börjar det ju bli rent skrattretande...

Ska vi inte ta och förbjuda all religion istället? Låter då iallafall rimligare än ovanstående.

Nä förresten. Förbjud idioter att öppna käften och att blogga. Även om 97% av alla svenskar då skulle bli kriminella så vore det ju ändå ganska skönt.

Och ja. Denna blogg skulle ändå finnas kvar :)

fredag 6 mars 2015

Lilla fjollträsk

Fick en körning till Umeå idag. Eller lilla Stockholm som dom tror att dom är.

Det mest påtagliga beviset på detta är när man besöker Max och inser att så fort man passerat länsgränsen så får man gladeligen klara sig utan bestick när man äter hamburgare.

Man tycker ju dock att om någon beställer chili fries (spetsade med smältost, bacon och jalapenos) hade det kraftigt underlättat med en gaffel och eftersom jag är en lat och feg svensk som inte ids gå och fråga efter en äter jag mina fries med fingrarna utan att gnälla.

Huruvida idén är att spara pengar så sköt sig dock Max i foten, eftersom 3000 servetter mest sannolikt är dyrare än en plastgaffel av undermålig kvalitet...