För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



torsdag 25 februari 2010

Senaste bokföringstrenden

Numera är det tydligen sed att först elda upp kvittona till hälften på spisen så att de blir svarta och oläsliga innan man lämnar dom till chefen.

Jag förstår att det kan vara kul att försöka hjälpa till att mörka bokföringen, men detta kanske var att gå lite för långt Benny :)




Nu något trevligare... Nya 67 är snart här! Ska bara ha in lite mätare och sådant onödigt tjafs...

torsdag 18 februari 2010

Men hur J-LA länge ska dom koka då?

Nu har jag haft i grytbitarna i såsen på puttring i snart två månader och dom är fortfarande sega... vilket lall

tisdag 16 februari 2010

Vårvintern är här

Jo nu börjar solen lysa med sin närvaro... Och inte FAN har jag tinat fram min skoter än... Kan inte nån hjälpa mig att få ärsulet ur vagnen nån gång? :)

Hade ju som varit passande att göra det nu när jag är ledig i tre dar, men såklart så är det ju andra göromål som måste prioriteras :)

lördag 6 februari 2010

Taxiforum 2010

Nyss hemkommen från ovanstående evenemang som detta år hölls i Skellefteå kan jag bara konstatera en sak: Kalixborna var bara där för att supa (det var inte vi, även om många av våra arbetskamrater tror annorlunda) och Luleå Taxi var endast där för att snika åt sig en gratis lunch. (Den enda som representerade de under de två dagarna var Daniel Standar, som för övrigt inte ens var anmäld av Luleå Taxi, utan var där på eget bevåg... hmmm... :)

Faktiskt så var jag närvarande vid de flesta av föredragen, och där fanns det mycket matnyttigt att hämta. Till exempel det faktum att det svenska Taxiavtalet baserar sig på en fast veckolön med påslag per körd kilometer och inte på månadslön...

Kanske finns det skäl att omvärdera löneformen, och införa prestationsbaserad lön?
Men detta måste i såna fall först utvärderas grundligt, jag vill ju inte att mina svårt underbetalda små slavar skall behöva lida pin :)

tisdag 2 februari 2010

Bara en dag kvar nu!

I natt visas de två första avsnitten av sista säsongen av Lost... Gissa vem som kommer att hänga på nätet tidigt i morgon bitti...