För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



torsdag 31 december 2009

Matsnack

Köpte riktigt god rårörd lingonsylt från Björneknulla, förlåt Björnekulla, häromdagen. Smakar nästan som mammas :)

Apropå lingon... killar kan ju inte ha lingonvecka, men jag har iaf en vecka på månaden som jag är ovanligt sur och tvär, nämligen den vecka då avräkningen ska kollas... vilket ofantligt hundgöra! :)

Fast har man nu skaffat sig egen rörelse så är det ju bara att bryta ihop och komma igen...

Juice brukar jag köpa ofta, och då jag är rätt kräsen med smaken så duger det bara med färskpressat, varpå bäst-före-datumet blir avsevärt kortare, jag tror att den här senaste förpackningen är en av få som jag inte behövt kassera p.g.a. utgånget datum :) Detta beror väl mest på att det jobb jag har inte så ofta är kompatibelt med frukostätande varje dag.

Nä, slut på lallet och åter till del 2 av avräkningen... (utgörs av bil 68, som brukar ha ca 95% av alla felslagen per månad :D...)





söndag 27 december 2009

Jag är soppoholist!

Herr A var i kroknäseland på solvisit i september med herr S, och herr S gillar soppa. Herr S övertalade herr A att prova kroknäsesoppa och herr A blev såld direkt!

När jag en tid senare hittade ett häfte med gamla sopprecept bland mina papper inför förestående flytt tänkte jag att jag skulle testa att laga en sådan maträtt, och soppa blev det, men jag insåg snabbt att det var krångligare och mer tidsödande jag trott att koka soppa...

Men jag fann min räddning på Coop Forum, ty de har knorrs färdiga soppor på påse, bara att värma, och de är fantastiskt goda, så nu äter jag knappt nåt annat, inte hemma iaf :)

söndag 20 december 2009

Måste fixa skotern

Den är kall

Magiska skrubbsår

Magic Scrubs heter den nya superduperuppfinningen från Mister Muskel. Nu behöver man inte längre någon trasa till att skrubba badrummet med!
Skitbra!
Men hur i hela friden har de tänkt nu? Man behöver ju ändå en trasa till att torka torrt... och dessutom luktar de som jävulen själv...

Jag ger betyget 0 av 5 till dessa magiska skrubbar.

Informationssamhället

Det som är mest påtagligt med att bo i eget är nog det faktum att man måste ta hand om all reklam som kommer själv.
På Orrskärsgatan finns det en städrobot vid namn mamma 2000 som gör alla såna saker så man ser aldrig vilka oändligt fantasieggande mängder med skräppost som dimper ner genom brevinkastet. Jag har på mina tre veckor i denna lya lagt all reklam som kommit på hög... nu är den högen uppe i ca tre decimeter (!) , och sen klagar transportstyrelsen på att jag kör en bil som inte uppfyller miljökraven, och därmed skall straffbeskattas upp till tänderna...

På mitt kylskåps kom-ihåg-tavla har jag skrivit följande grammatiskt korrekta mening, men något säger mig ändå att andemeningen blev fel... :

"Obs! Köp ingen reklamskylt!" Jag måste alltså inte komma ihåg att köpa en eftersom jag tydligtvis inte ska köpa någon. Jag kommer dock inte ihåg varför jag skrev upp det eftersom det inte verkar vara speciellt viktigt att komma ihåg nåt som man ändå inte ska göra?

Jag tror jag behöver sova nu...

JA förresten!! Jag fick veta att jag har en följare idag! Alltså en som går in och läser min blogg helt spontant när andan faller på utan att bli hänvisad till den från Facebook... blev lite glad när jag hörde det även om man i sitt stilla sinne undrar om denna någon kanske skulle hitta på nåt mer givande sätt att spendera sin tid på? :)

Nu måste jag ju börja skriva nåt i den ibland...
Sussa sött mina vänner!

tisdag 8 december 2009

Ny lya

Jaha... då har man blivit föräldrafri då... inte för att jag någonsin har ansett mig vara något annat, men i andras ögon är man fortfarande mammas pojke när man bor "hemma" även om man har eget våningsplan med egen ingång.

Nu har jag iaf flyttat till en trea men jag tänker inte berätta vars, detta då jag helst inte vill bli vräkt under den första månaden, p.g.a. den extremt våldsamma natur som vissa taxichaufförer (ingen nämnd, ingen glömd...) ämnar uppvisa i onyktert tillstånd.

Nä skämt åsido... det blir vål snart nån våldsskiva här, det kan jag nog leva med, och pokerafton ska jag oxå anordna, för hyran ska ju oxå betalas...

Ha det gott alla dårar!