För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



torsdag 1 september 2016

Vi har fortfarande mycket att lära

Människan har gått på månen och skickat robotar till Mars.

Människan har lyckats förpacka rutten fisk i en burk och sälja den dyrt som en delikatess till korkade människor som äter allt dom ser utan tillstymmelse till urskiljningsförmåga.

Människan har till och med lyckats lura mer än 4 procent av den svenska väljarkåren att MP är ett regeringsdugligt parti...

Men det finns fortfarande två saker som människan ännu inte behärskar.

Det ena är hur man tillverkar en vettig tvättmedelsförpackning och det andra är hur man tillverkar en flaska med soja som inte läker.

Det är högst irriterande varje gång man ska tvätta och märker att hälften har runnit ut för att det förbannade pakethelvetet inte är återförslutningsbart.

Då går mumlet och köper en flaska med flytande tvättmedel bara för att konstatera att varje gång man öppnar flaskan så rinner hälften ut på händerna.

Den mupp som kom på den briljanta idén med en tvättmedelskopp som man sätter in i maskinen istället för att hälla medel på det ställe där det ska vara borde ha landsförvisats för evig tid!

När man sent omsider lyckats tvätta färdigt och ska laga mat så greppar man flaskan med soja från skafferiet och får halva innehållet i handen.  Hur man än bär sig åt så läker den jäveln så man får torka hyllan varje satans gång man har använt den. Och jag använder jävligt mycket soja!

Kan hända att det är värdsliga problem men ändock mycket irriterande sådana.

Om nu någon mot all förmodan har lyckats hitta en tvättmedelsförpackning och sojaflaska som gör sitt jobb klanderfritt får ni gärna höra av er...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar