För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



fredag 30 december 2011

Socialism

Eftersom jag alltid jobbar har jag sällan tid att bara lalla runt.

Men igår fick jag chansen att göra det där som så många andra människor runt omkring mig tycks göra dagarna i ända.

Lalla. Slappa. Fika. Snacka. Bränna cash.

Dagen började med ett brutalt uppvaknande av telefonen klockan elva. I ringde. Trött som en räka var jag då, men man får skylla sig själv. Jag hade nämligen inte lyckats pallra mig i säng före 07.30.

Spenderade fyra timmar på stan och jätteheden med U och I. Först lunch på Kebabhuset. Sedan fika på BO:s. Hittade bland annat en snygg orange dunjacka på Stadium Outlet för en löjeväckande låg summa.

Sedan var det dags att bränna ut i ödemarken för att hämta TL. Mer mat. Fick smaka sveriges godaste spagetti med hemsnickrad köttfärssås. Körde TL till Kallax International Airport.

Hem. Röja undan det värsta. Fylla bilen med sopsäckar. Sedan kom syster med bihang för att låna min dator. De hade tydligen fel på sitt internet. Snacka om panik man skulle ha om detta skulle hända mig...

Strax efter detta var det dags att hämta E från mellanboden. E hade köpt hela Kvantum, varpå det var lite svårt att pussla in alla grejer bland mina tre av tapetrester överfulla sopsäckar som låg i baksätet. Men det gick...

Hade efter detta åter tänkt besöka mitt kära kontor, men orken tröt!

Tre timmars sömn på två dygn tog ut sin rätt på den numera något äldre mummelkroppen

Idag är det dags att åter tömma bankkontot :(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar