För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



måndag 10 september 2012

Skärpning Pastabacken!!

Det sägs att man ska börja med de negativa synpunkterna före de positiva. På så sätt glömmer man bort det dåliga sen när man läser det positiva.

Jag gör tvärtom eftersom jag vill att det negativa skall kommas ihåg...

Först och främst. Pastabacken är en utmärkt restaurang, mysig miljö, utmärkt mat och väldigt kompetent personal som alltid ger ett trevligt intryck, trots att de oftast har väldigt fullt upp. Väntetiderna kan ibland vara långa, men personalen har full koll på hur länge det tar, därigenom minimeras problemet.

Men

Om man vill vara bäst måste man prestera på topp i alla moment, och tyvärr finns det ett stort aber med denna annars så utmärkta facilitet.

Internet!

I det informationssamhälle vi lever idag krävs det att man håller sig ajour med sin omgivning via elektroniska media. Pastabacken har en sida på Facebook, och det är bra, men denna innehåller tyvärr bara information om öppettider och adress. Det vore klart önskvärt om man även kunde hitta bilder på restaurangens interiör, personal, samt framförallt: EN MENY!

Även restaurangens hemsida är starkt undemålig, då det lilla urval av meny som finns där dessutom är inaktuellt och man inte kan lita på att den information som finns där är korrekt.

För att kunna hålla den höga standard man strävar efter krävs förbättring på dessa punkter.

Om man dessutom kunde erbjuda webbokning vore det ett starkt plus, men det är inte det lättaste att få sånt att funka, med väntetider och dylikt, det vet jag som ibland sitter i en taxiväxel...

Man kanske kan kolla med pizza.nu om de kan hjälpa till med nåt sånt?

Men först och främst: Se till så att hemsidan är aktuell!

Att skylla på tidsbrist funkar inte ,det skiter kunderna i! För de vill ha service framför allt...

Inte för att Pastabacken saknar kundunderlag, snarare raka motsatsen, men ändå...

Och jag kommer att fortsätta äta där i vilket fall som helst, jag kan ju ändå menyn utantill :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar