För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



söndag 10 maj 2015

Varning för Rutvikare!

Just nu pågår det ett sånt där mästerskap i modern rinkbandy med skydd i Prag.

Hockey-VM

För er (företrädes kvinnor) som inte ännu har förstått det så kan detta faktum (om det går illa för det lag man hejar på) innebära att vissa (företrädes män) kan komma med vissa något kryptiska statusuppdateringar på Facebook.

Som t.ex.: "Satan det går åt helvete!!!" eller "Nä nu skiter jag i den här skiten, det är ingen ide att leva längre" och så vidare.

Dessa statusuppdateringar kan ibland (företrädes av kvinnor) uppfattas som betydligt allvarligare än de egentligen är, även om hockey kan vara blodigt allvar för vissa (företrädes män).

Därför uppmanar jag alla (företrädes kvinnor) att inte lägga alltför stor vikt vid dessa hot om våld och ond bråd död, åtminstone inte så länge som mästerskapet pågår.

När detta VM är slut (dröjer nog inte alltför länge är jag rädd), så kan ni slappna av och inte längre vara på er vakt lika mycket.

Emellertid måste ni alltid vara på er vakt när ni kör på vägen mellan Porsön och Björsbyn.

Ty trots att dessa förbannade, mindre hjärnmässigt bemedlade och oftast väldigt överförfriskade Rutviksbor har gnällt i 20 år om att få sin förbannade cykelväg på denna sträcka så fortsätter dom förbannade fyllona att cykla på stora vägen, trots att kommunen äntligen har byggt en egen väg åt dom...

Och inte fan har dom hört talas om nåt som heter reflex eller lyse...

Det var tur att en av oss var vaken tidigt i morse, annars hade nog din cykel (och du) varit irreparabel...

Fylltratt!!

Fast det kanske tar några år innan ni fattar att det finns en cykelväg :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar