För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



fredag 28 november 2014

Borta bra men hemma bäst

Semester är ju trevligt.

Resan till och från resan är värre...

Sitta inpackad som en gris i en hönsbur. Som en lax i en sillask. Vadå danskt fläskkött?  Att åka charter är definitivt sju resor värre! Speciellt när man är sex meter lång som jag är...

Tusen ungar som skriker och lever om. Fattar inte riktigt vad poängen är med att ta med sig spädbarn till Thailand. Vad förväntar sig föräldrarna egentligen att ungarna ska få ut av en sån resa utöver traumatiska minnen och en begynnande öronskada?

Hursomhelst

Hur djävligt det än är så finns det guldkorn.  Det behövs inte mycket för att resan ska kännas bättre. Som farbrorn som var flygvärd på dagens resa från Sharjah.  Rutin, vass humor och ett servicemind utöver det vanliga.  Inte för att de andra i kabinpersonalen är dåliga. De är oftast mycket bra men den här gubben som förövrigt hette Stisse,  ett rätt opassande namn på en mysfarbror i 60-årsåldern, gjorde att vår hemresa kändes hälften så lång.

Bra jobbat!

Väl hemma igen så blev vi omhändertagna som en kung och drottning av en av våra nyfunna vänner i Thailand.  Vi tar med oss många bra och mindre bra erfarenheter från dessa två veckor men det i särklass bästa med resan var alla nya härliga människor vi lärde känna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar