För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



onsdag 30 juni 2010

Jävla lurendrejare är vad dom är!

Jaha nu var jag här igen... Blev visst ännu ett inlägg i juni. Vågar inte säga om det är det sista. men en sak är säker. Det är det argaste! Så nu Johan blir du väl nöjd?

JAG HATAR ALLA IDIOTISKA PARKERINGSBOLAG!

Har absolut inget emot att betala p-böter om jag glömt att betala eller gjort nåt uppenbart fel.

Men det här är ju rent ut sagt löjligt. För igår kväll parkerade jag min bil på Valörvägen hos Markus. Det finns enligt mig fyra platser där jag stod. Alla fyra platser är tydligt uppmärkta med streck på marken. Den fjärde platsen är en handikapplats. På skylten som sitter mellan den tredje och den fjärde platsen finns ett stort P, ett handikappmärke med en pil åt höger samt en tilläggsskylt där det står "1 plats"

Jag stod på den tredje platsen och till vänster om mig stod två andra bilar. När jag kom ut till bilen hade jag och de två andra fått böter för att vi parkerat i förbudszon.

Va tänker jag, men när jag ringer förklarar man att skylten gäller från där den står och till höger, vilket innebär att de tre med streck markerade platserna till vänster inte är giltiga p-platser. "Det är gamla streck, platserna finns inte längre kvar, och hade du sett skylten som har tagits bort till vänster hade du vetat detta".

Hur fan ska jag kunna se en skylt som inte längre finns kvar?

Det har med andra ord stått en vanlig p-skylt till vänster som numera är bortplockad.
Detta innebär följaktligen att man inte får parkera sin bil alls på de tre logiska platserna om man kan gå. Men om man är handikappad kan man ställa den på handikapplatsen som är placerad mitt på parkeringen så att man är i vägen för alla andra bilar.

Sånt här gör dom bara för att jävlas. Snacka om att vara gniden för några sketna hundralappar.

/The angry mumble

tisdag 29 juni 2010

Göteborg

Nu har semesterplaneringen kommit igång på allvar! Ett evenemang som bokats in ikväll är Pink på Ullevi den 23:e juli. Vi är ett gäng på fem blådårar som tar bilen söderut den 22/7. Du kan duka fram frukosten klockan 7.11 på fredag morgon Tessan :)

Sen vidare mot Götet där vi ska göra stan osäker i dagarna tre.

Vi som åker är jag, Marcus, Moa, Björn och Sandra. Räkna med en bil fylld av blod svett och tårar, lite skratt och säkert också några öl...

Har inte bestämt vilken bil det blir än så jag får väl skriva ett nytt inlägg senare och varna för vilken kärra ni ska akta er för om ni är ute på vägarna då.

Nu bloggar Mumlet på Mackans lalldator så jag ansvarar inte för eventuella stavfel i detta inlägg...

/Das Mümbel

Månadens sista inlägg

Nä det blir kanske ett till imorgon... Men knappast nåt mer än så. Hursomhelst så kan man ju sammanfatta juni som en månad i produktivitetens tecken. 23 inlägg har det blivit med det här inräknat vilket är ungefär det dubbla mot vad jag har haft i april och maj :)

Om denna höga produktion bidragit till sänkt kvalité vet inte jag, men om ni tycker detta får ni säga till. Mummelbloggens kännemärke skall ju vara hög kvalité från första till sista stavelse, som mumlet själv med andra ord...

Vad ska jag skriva om då?

Har inte så mycket på hjärtat idag egentligen, luftade cykeln i 3 mil igår, det är ju ovanligt hurtigt för att vara en mummelaktivitet. Inte känns det nå speciellt i benen idag heller!

Och festen jag anordnade i lördags blev ju oväntat städad... Nån hade tjuvlånat min skäggtrimmer...
Jag vet vem. Och NEJ! jag vill inte veta vart du har använt den nånstans... :)

Ska snart fixa en grillfest i villan tror jag, men för detta behöver jag en viktig sak. Nämligen en grill...


/Mumlet

måndag 28 juni 2010

år 2012 ska jag också ha semester

Kollat katastroffilm. 2012. Samma gamla beprövade amerikapatriotism. Denna gång kryddat med en mörkhyad president för omväxlings skull.

Men det spelar ju egentligen ingen roll. Idén med såna filmer är att skapa två timmars opretentiös underhållning, och eftersom jag inte somnade en enda gång så får man väl helt enkelt ta och hålla med om att det var ett fungerande koncept.

Försöker planera min semester. För det SKA jag ha i år. Inte förrän helvetet fryser till is kan man ta semester som taxiåkare. ( Sorry fel film... Den heter Day After Tomorrow va?)

Ja bara tanken på att ha semester är ju nästan ett tabu som egen företagare. Men det skiter jag i. För jag ska ha semester. Och jag ska ha kul. Och min telefon ska vara avstängd.

Jag undrar vem han nu ska ringa och gnälla till...? :)

Och filmen då? en trea av fem kan den väl vara värd.

/The Mumble

söndag 27 juni 2010

Båten

Det är faktiskt en båt! Igår när det stormade som hårdast kunde man faktiskt för första gången någonsin känna hur färjan gungade... :)

Närmare någon riktig båtkänsla än så kommer man dock aldrig, för på fredagar och lördagar är Bar Bistro Brygga inte det mest ultimata utestället.

En varm solig tisdagskväll finns det nog inte många bättre ställen i Sverige faktiskt, men igår var det annars...

Blåsigt och kallt ute resulterade i att ALLA var inne, och då menar jag hela Luleås samlade partyprissar eftersom alla tycks vilja gå på färjan, ja det beror givetvis på att det inte finns nån annanstans att gå... :)

Och när alla är inne i färjan blir det trångt. Varmt. Svettigt. Man tappar bort varandra. Tyvärr så är det inte speciellt roligt heller.

Men kvällen i övrigt var mycket trevlig, med en hel del häftiga incidenter också...

är det nån som har en fis-herman över?

lördag 26 juni 2010

Sommarförkylningen den bästa är

YES!!! Jag lyckades i år igen... Det slår aldrig fel... Varje gång man ser solen plockar man fram shortsen... Och varje gång får man knapra fis-herman och Mucoangin i två veckor.

Att det ska vara så svårt att få in i skallen att gamla gubbar som jag inte tål att gå i shorts?
Vi ska ha skjorta och långbyxor, och vi ska inte sola.

Gårdagens 17-timmarspass i växeln med Sveriges kallast blåsande fläkt rakt i ansiktet kan också eventuellt ha haft en viss inverkan på mina smått irriterade stämband.

Nu måste Mumlet fixa honungste.

torsdag 24 juni 2010

Mongoloiden, det är jag

Nä det är jag inte. Det hävdar jag bestämt. Inte än iallafall. Kanske snart. Men inte än.

Fast man börjar ju undra... Kom hem med elva eller fem kassar med grejor från stan idag. Ingen oplanerad shoppingrunda, det var det inte. Har tänkt fara länge, men nu blev det äntligen av :)

Arbetsskor, skjorta, tröja och två par jeans. Sockar och skokräm. En klocka har jag tänkt köpa i flera år, så det var ingen spontan grej. Och nu när kroknäsa har kvaddat min älskade 67 så har jag ju obegränsade resurser (jo tjena!) , så nu blev det av.

Men det är klart folk börjar undra om man ändå inte är lite lätt skadad när man spenderar femsiffrigt på stan. Kom ihåg att jag är man. Om en kvinna spenderar samma belopp kan man tro att hon oxå är skadad, fast då är det ju åt andra hållet...

Nu måste jag åka på ica eller coop.

/The Mumble

Högpresterande mumlet

Med risk för att verka dryg. Men jag har inte varit i sån form som jag är nu på minst tio år.

Måste förstås vara avsaknaden av 15-20 kilo som påverkar, men det är nog inte bara det.

Jag har ju inte ens gjort nåt annat än att justera vilka tider jag äter på, det är i princip det enda jag gjort, men jag antar att man får en del på köpet när man väl börjar fundera i rätt banor.

Jag är starkt motiverad. Aldrig har jag varit så här motiverad. Och det är därför som jag vet att jag kommer att lyckas. jag VET. Inte tror utan vet.

Denna motivation kan bara bero på en sak.

tisdag 22 juni 2010

Jag har för många bollar i luften

Nu har jag bara tre märken kvar till nästa boll. Den ska jag hålla hårt i. Om jag hinner...

Snacka om att det var mycket nu... Man ska hinna jobba och allt det där, samtidigt som det är en jävla massa annat att göra... Måste sköta villan nu när parenteserna är i stugan. Dit måste jag ju oxå fara och klippa gräsmattan eftersom dom inte kan köra åkgräsklipparen :)

Snart är det midsommar. Kanske hinner man svälja en sillbit eller två, ingen nubbe i år dock.

Och sen är det ju det där andra oxå...

Men livet är ändå skönt att leva just nu, vet inte riktigt varför.

söndag 20 juni 2010

Om livet i största allmänhet

Western Farm igår. Blött. Sent. Fantastiskt trevliga människor.

Och eftersom jag är den jag är analyserar jag människor och deras beteende. En del väljer att utagera. Starka reaktioner. Öl flyger genom luften. Knytnävar. Tråkigt med knytnävar. Men det är väl bara så att vissa människor känner inte till nåt annat sätt att få det ur sig.

Andra sluter sig. Gömmer sina känslor bakom en fasad. Av humor, som jag. Eller bakom bitterhet. Gnälla på hur värdelös arbetsplatsen är och hur dålig chef man har. Skämta om sex och kroknäsor. Jobba tills man stupar. För att det är det enda sätt som man känner till för att få det ur sig.

Kanske funkar. Fast jag tror att det bästa man kan göra är att prata om det. Med nån som kan lyssna. Utan öl och knytnävar.

Kanske går det. Kanske går det inte.

Livet är förbannat svårt att leva. Likväl måste vi göra det, och att gömma sig bakom humor och bitterhet är ingen lösning. Det kan funka tillfälligt, det kan det nog göra. Men i längden så tror jag att samtal är enda lösningen, om det finns någon.

En allvarlig Mumlare. Sug på den ni!

/The Mumble

lördag 19 juni 2010

Underkalix

Jag vet att jag är vida känd för att jag alltid ska kommentera felaktigt språkbruk och jag vet att de flesta tycker att jag är en "pain in the ass" när jag alltid anmärker på stavfel och dylikt... Men jag är sån... det kan inte hjälpas :)

Idag kom jag att tänka på en sak som ju faktiskt är helt fel. Tror inte att nån annan har tänkt på det. Tror inte heller att nån annan bryr sig.

Men fel är det. Hade en körning till Fällfors på förkvällen. När man kör dit passerar man nedre och övre Tväråsel. Detta är korrekt svenska, det vill säga att nedre och övre är antonymer till varandra.

Med samma logik borde Nederluleå kyrka (Gammelstads kyrka) inte heta Nederluleå kyrka utan Underluleå kyrka, eftersom Bodens stadskyrka heter Överluleå kyrka och antonymen till över är under.

Och Kalix som faktiskt om man ska vara helt korrekt egentligen heter Nederkalix fast alla kallar det för Kalix (eftersom de är så långsamma där) borde heta Underkalix eftersom Överkalix heter just Överkalix och inte Övrekalix.

Där har ni nåt att fundera på eller strunta i tills nästa gång jag börjar gorma om oväsentliga saker.

/The Tired Mumble

fredag 18 juni 2010

Zynga Incorporated

Jag tror att de som startade Zynga Inc. tjänar ganska bra.

Zynga är ett företag som har specialiserat sig på att bygga spel för Facebook.

Med flera tunga titlar i bagaget som t.ex. Mafia Wars och FarmVille har de nog redan tjänat massor med pengar...

Och nu kommer det nyaste tillskottet, FrontierVille, som egentligen är samma sak som FarmVille fast med en smak av Vilda Västern. :)

Hela den geniala iden bygger på att skapa simpla spel som är gratis att spela men om man vill så kan man betala för att det ska gå snabbare att levla upp...

Och detta gör man, eftersom man är för dum för att låta bli.
Snacka om att lura folk, men om man lurar folk på ett smart sätt kan man komma undan med det :)


Med detta sagt: Jag behöver fler grannar i FrontierVille...

torsdag 17 juni 2010

Havreknaprarnas nattmangling

På lördag är det dags för mumlet att besöka travbana för första gången. Det är säkert ungefär som fotboll fast utan boll och med fyra fötter.Och så springer dom runt i ring istället för kors och tvärs.

Lena har en häst som ska vara med och springa. Nä det är inte Lenas häst. Hon är tränare. Eller tränarinna kanske det heter?

Och hästen heter Gunilla. Eller Grinolle. Nä det lät ju orimligt :)

Ginala! Så var det nog...

De ska tydligen springa hela dan och hela natten dom stackars krakarna. Hoppas dom inte somnar mitt i spåret.

onsdag 16 juni 2010

Nu har nån snott min boll!

Först snodde de mitt bollkort... Sen när man äntligen hade anbringat allt sitt anletes svett för att lyckas samla ihop till en boll så snodde dom den!

Jag som hade tänkt föreslå att sexans taxi skulle fixa ett fotbollslag i sommar... men nu går ju inte det... om inte nån annan fixar en boll förstås :)

Så fixa en boll.. nån :)

söndag 13 juni 2010

Vem vill åka med till Norge?

Jag har planerat en norgeresa i en vecka i Juli. Tänkte köra från Bodö och söderut. Ta med lite fiskegrejer och kanske få sig nån liten lax eller hellre en stor.

Men det är ju så himla krokigt och trist. Långt som fan. Och sakta går det.
Det sägs att de norrmän som ska från Narvik till Oslo kör ner till svenska östkusten. Inte för att det är närmare men det går visst ändå fortare. Eller så kanske de är snåla och vill spara på bromsar och styrstag.
Eventuellt vill de slippa att betala 200 spänn för en pizza.

Hur som helst. Jag ska köra genom Norge. Och det hade varit kul att ha med sig nån eller tre med andra ord. 66:an eller 68:an blir det nog.

Har inte gjort upp några detaljerade planer än, vi får väl se hur det blir.

Men som sagt. Häng gärna på!

/Mumlet

lördag 12 juni 2010

Om tillit

Jag har sagt det förut och jag säger det igen.

Det finns så mycket mer än bara pengar, en chaufförs skicklighet kan inte definieras enbart av den summa pengar han eller hon kör in.

Gång på gång tycks även jag glömma detta och gång på gång får jag påminna mig själv.

Det handlar om att kunna lita på varandra. Om ömsesidig respekt. Om att komma till jobbet i tid och om att sluta när man ska.

Om att egenhändigt kunna lösa de problem som uppstår, för jag är ingen problemlösare. Visst kan jag hjälpa till ibland, men jag har inte alltid tid och lust, och därför kan man inte lita på att jag alltid ska fixa, utan man måste kunna lära sig.

Lära sig av sina misstag.

alla gör vi misstag.

Men det handlar om att man inte en vecka efter ett allvarligt förarmisstag som orsakat en krasch fortsätter att köra på samma idiotiska sätt på samma ställe med nästa bil och sedan skratta bort det när man blir påtalad.

Det handlar om att ta sitt ansvar när man vet att man har gjort fel. Så blev jag uppfostrad och jag trodde att det var detta som skilde oss människor från aporna. Men jag kanske hade fel.

Jag grämer mig för att jag inte lyssnade på varningarna i tid, men jag tackar ändå er som varnade mig, jag borde ha lyssnat. Kanske gör jag det nästa gång.

Man blir ju helt enkelt så jävla less på allt skitsnack och bortförklaringar.

Och när man till råga på allt tycker att jag ska vara glad och tacksam för att man har dödat min älskade Betty då rinner mitt tålamod över!!!

ps. nu fick du ditt arga inlägg JB. det visar ju att jag även hatar en hel del människor på mitt jobb... Hoppas att du är nöjd :) ds.

Fest nu igen

Jaha. Nu är det så dags igen... In i dimman ska man.
Får väl bara inse att livet är som det är och man får ta det som det kommer.

Inte helt fel att man försöker ha lite trevligt under tiden som det varar.

Och om man är riktigt ihärdig som 2 vissa närmare 90 fyllda färttjänsttanter tycks vara kan man ju besöka krogen i nästan 60 år till! :)

onsdag 9 juni 2010

Jag är snabb som en oljad blixt (ibland)

Satt och filosoferade framför datorn idag...

Kaffe och morgonrock... tog det lungt. Mycket lungt.

Då kommer det upp ett meddelande på Facebook. Moa Nyström tackade mig för att jag hade tagit hennes eftermiddagspass i växeln.

HELVETE!! JAG SKA JU SITTA I VÄXELN OM 25 MINUTER!!
Och här sitter jag i morgonrock utan att ha ätit eller duschat...

20 minuter senare var jag på Bergvikskurvan. Nyduschad, nyäten och påklädd, om än slarvigt...

Måste tacka Moa för meddelandet... annars hade Linda kastat nåt hårt i skallen på mig ända från Bergviken till Metargränd... :)

Tur att jag är snabb som en oljad blixt när jag väl kommer igång :)

måndag 7 juni 2010

Containern som visste för mycket


De har tagit bort den!!!






Jag noterade att den fina papperscontainern som stod utanför sophuset är borta. Den är istället ersatt av en liten tunna inne i sophuset...

Fattar inte hur de har tänkt nu. Jag kommer ju att fylla den där lilla saken och tillika halva sophuset varje gång jag slänger månadens kvitton. Vi få se hur länge det dröjer innan containern kommer tillbaks...

Om fruitted

Försöker få tiden att gå lite... Man kan ju inte gå och lägga sig så här tidigt :)
Då tänkte att jag skulle förklara mitt blogg-nickname så gott det går...

fruitted heter jag i min blogg. Fruitted är inte namnet på den här nallen.



Den här nallen är nämligen en cherryted och han har två syskon. De heter appleted och orangeted. Tillsammans utgör de en familj som kallas för the fruitteds.

Den här specifika nallens historia är något vag. Jag vill minnas att jag fick eller stal den av min bror nån gång för en himla massa år sen, bara för att jag tyckte att det var en ganska bra dammsamlare att ha på högtalaren.

(På den andra högtalaren har jag en porslinshund, den högtalaren får jag dammtorka oftare)

Var han fick tag i nallen vet jag tyvärr inte, men det torde väl ha varit en födelsedagspresent eller liknande. Cherryteds syskon finns inte i min ägo, men om någon annan lika konstig människa som jag av någon underlig anledning råkar veta sig ha en av dessa syskon liggande nånstans så vore det ju trevligt om de fick återförenas :)

Och kopplingen till mitt nickname? Ja det återstår att fundera på... Kanske behövde jag ett unikt namn som ingen annan hade tänkt på... :)

De andra

Jag gjorde misstaget att dedikera inlägg åt Tessan, Lena och Linda.

Jag menar alltså att nu blev jag ju givetvis (halvt under pistolhot) tvingad att skriva nåt om de andra telefonisterna...

Så då tar vi väl er i bokstavsordning.

Annelie: Allas vår omtyckta helnattsuggla som sliter hårt i det fördolda. Det märks tydligt när hon tar semester :)

Britta: Legendarisk telefonist som få har sett men som alla har hört talas om... Du borde komma och hälsa på oftare :)

Carin: Ingen brud man kör med... Kan sitt jobb och om man tror sig kunna det bättre vilket mycket sällan är fallet får man bryskt veta detta :)

Eva: Färdtjänsten hade varit ett totalt kaos utan Eva... Nu är det bara ett mindre kaos :) Dessutom gör hon ALDRIG fel!

Helena: Tjejen med järnkoll i alla lägen! Hoppas du kommer tillbaks nån gång efter barn 8 eller 12...

Linda J: Dig får man träffa alltför sällan... Fast SMS är du bra på att skicka :)

Marcus: Lite sega Luletaxitakter finns ännu kvar... Men vi har ändå lyckats ganska bra med att ta det mesta feltänket ur dig :)

Marie U: Mycket noggrann tjej med glimten i ögat. Jag hade gärna sett dig fler gånger i växelstolen :)

Marie W Ö: Nu är det sommar. Och sommar brukar innebära lill-Marie i växeln :) När kommer du?

Moa: Tuff tjej som lärt sig växeljobbet rekordsnabbt! Du behöver bara lära dig att skrika lite mer så är du helt komplett :)

Rebecca: Tuff telefonist med mycket bra överblick. Synd bara att du inte jobbar oftare :)

Stina: Lugn och metodisk tjej som sällan gjorde fel men som tyvärr lämnade oss alltför tidigt. Du är välkommen tillbaka!

Ullis: De två pass du suttit av med mig i bilen kan jag i alla fall inte klaga på... Ringrostigheten verkar inte vara alltför påtaglig :)

Vilka har jag glömt och vilka har jag utelämnat med flit?

Det är en av de frågor som för alltid kommer att bli obesvarad...

Men titta! Nu ringde matklockan! :)

söndag 6 juni 2010

Linda är drottningen av växelhäxor

Nu har hon suttit här i 14 och en halv timme, och har en och en halv timme kvar... Vilken pärs! Själv är man helt slut efter 2 timmar i växeln :)

Dessutom gör hon det jävligt bra måste jag säga...
Det flyter så bra att man ibland till och med glömmer att bli irriterad på det förskräckligt myckna och helt onödiga radiotjatet som numera är kutym på Sexans Taxi. Detta är ju en helt fantastisk bedrift, annars brukar jag slita mitt hår i ilska över allt skrikande...

Själv ropar jag kanske en eller två gånger över radion per pass, och om alla andra skulle kunna idka detta faktum hade det ju faktiskt kunnat vara rätt trevligt att köra taxi ibland :)

Nu vill jag inte dissa alla andra telefonister, ni är oxå bra, fast det är ju förstås bara en som kan vara bäst...

Nu ska mumlet åka hem och sova. Över och ut.

onsdag 2 juni 2010

Vem har snott min bollgrej?

Statoil brukar som den inbitne vet alltid ha nån plojgrej på sommaren för att lura små stackars kunder att köpa grejer som dom egentligen inte ville ha.

I år har dom en bollgrej som man kan stämpla på. För varje 100-lapp man tankar för får man en stämpel, och när man har 40 stämplar får man en hel boll!! Fatta vilken fin boll det måste vara som är värd 4 lakan...

Den ska jag ha tänkte jag och skaffade en sån där bollgrej... Men nu är det nån som har snott den! Vad less jag blir!! Skaffa eran egen bollgrej!

Jag VET med bestämdhet att jag satte den i solskyddet på 66! Eller var det 68? Det kan ha varit i Toyotan... Eller så satte jag den i börsen... En sak är säker! Jag har inte glömt den nånstans!!

ps. Kvantum har ett supererbjudande för lättlurade: Köp 10 paket bacon för endast 50 spänn! Jag undrar hur länge 10 paket fläsk räcker för en ungkarl? Det återstår att se... ds.

/Trött Mumlare

tisdag 1 juni 2010

Det blixtsnabba klubbmästerskapet

Han kom. Han såg. Han segrade.

Nu talar jag om Erik Näckholm, som misann inte alls är kuvad av sin fru!

Skönt att höra att det finns några män som inte är nedtryckta i sina tofflor och rädda för att säga ifrån åt sin fru. Så länge som man ger varandra ömsesidigt utrymme borde det väl vara helt ok.

Men vad vet jag om det där... Jag är ju rädd för kvinnor... :)

Nu var det inte det jag skulle prata om, utan om schack. Erik Näckholm vann alltså blixt-KM. En stark bedrift, men eftersom Kaj inte var med räknas det ju inte enligt Tobias.

Den gamla topplistan som jag en gång brukade publicera veckovis kom på tal. Så jag får väl helt enkelt publicera en sådan nu. Få se om jag kommer ihåg hur det var...

Topplista vecka 22



1. Erik Näckholm. Segrare i blixt-KM.
2. Kent Björkbom. Segrade i mängd vårstädade sopor.
3. David Ahrner. Hittade en kontorsstol, dock inte sittbar sådan.
4. Tobias Pettersson. Knep tredjeplatsen med knapp marginal.
5. Daniel Enqvist. Stabil arrangör av lokalbytet.
6. Kaj Engström. Hade nog fått kämpa bland risbuskarna.
7. Lena Sannemalm. Behöver en engelskakurs.
8. Robin Söderling. Trettonde gången gillt. Grattis.
9. Sabor Jalili. Hade sönder min bil, Men jag tjänade ju på det. :)
10.Ulrika Rönnkvist. Välkommen till taxi Kors och Tvärs :)


Blev kanske en lite tråkig lista... Men jag skyller på kraftig ringrostighet :)

Dags att fortsätta lalla här i mitt andra hem på Bergvikskurvan.

På återlistande
/Mumlet

Den sköna känslan av att vara klar

Yes!

Avräkningen är färdigkontrollerad!

Taxisystem har denna månad stulit närmare 12000 kronor av mig i form av icke utbetalda netrev-körningar...

Dessa och några andra helt obegripliga fel senare så är man då äntligen färdig!!

Jag vet ju innerst inne att om bara några dagar kommer jag att sitta här och svära över allt nytt pappersarbete som kommit in, men den känslan man får efter att äntligen ha genomlidit något så avskyvärt pisstråkigt som den månatliga avräkningsavstämningen är faktiskt ändå alldeles utomordentligt trevlig.

Idag tog det ju bara en halv dag dessutom, nog för att jag hade lovat mig själv att jag skulle klara det på tre timmar... men det är ju i alla fall bättre än fyra dar som det tog förra månaden...

Och eftersom klockan bara är tre så kanske jag hinner till Sussi och gnälla också!

Det vill säga om jag slutar att lalla framför datorn.

/The Mumble