För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



lördag 31 juli 2010

Spektaklet är över för denna gång

Det flöt ju på förvånansvärt bra det där... Inga skandaler att tala om, endast några platta fall från pallar, kylboxar och stubbar...

Och en sönderkörd spoiler...

Det var ju helt superbra att vi fick låna Jarkkos bastu! Grymt skönt var det att bada med efterföljande mysigt samkväm vid en varm lägereld.

Det enda tråkiga är förstås att tiden går så fort, man önskar ju att sådana kvällar aldrig skulle ta slut, men det är ju så det är förstås... Och så klart kommer det väl fler tillfällen, både vid min lägereld och vid andras får man hoppas...

Nu är det bara fyra dagar kvar tills allvaret börjar igen, så klart att det känns lite trist, men jag har ju haft det så bra som man kan, dessa 4 veckor kan jag se tillbaka på med en väldans massa oförglömliga minnen i bagaget!

Ikväll är det sista dagen på PDOL. Jag ska negligera detta event, precis lika hårt som jag förmodligen kommer att negligera LK nästa lördag, för det är den enda dagen som jag rent teoretiskt kan gå ut, fast jag kommer som sagt var knappast att göra det. Festivalernas tid är troligtvis över för mumlets del, tycker mycket bättre om lägereldar, så om det är nån som har en sån över på lördag kan ni ju hojta till :)

/Mumlet

onsdag 28 juli 2010

Jag börjar bli frisk!

Nä ok, det kanske var att ta i...
Jag har ju många sjukdomar...

Men jag känner inte riktigt samma iver längre i alla fall av att börja springa omkring som en dåre när jag pratar i telefon... Lyckades faktiskt sitta still i ett helt samtal ikväll även om det var nära ögat...

Vet inte vad syndromet heter och vad det beror på, men jag tror inte att jag är ensam om det :)

Egentligen är det ju bra, speciellt eftersom jag behöver all motion jag kan få, så om jag nu får ett kraftigt återfall av mobilkutandesyndromet är det bara bra om ni ringer mycket till mig så att jag får träning :)

jag springer mer när tjejer ringer...

/Andres

tisdag 27 juli 2010

Musik är jobbigt

Just nu intensiva förberedelser inför fredag.
Köpte myggfälla och flytande illusioner idag.

Och en fest är inte riktigt lika bra utan musik, så den måste ju fixas... Har just nu ca 25GB musik att erbjuda, vilket konstigt nog inte känns tillräckligt...
Men skulle man dela upp det på kassettband eller CD-skivor hade det väl blivit närmare 50 kassettband eller 35 knökfulla cd-skivor så det borde ju räcka, fast tekniken utvecklas ju, rymmer denna musik på två små plastbitar, och det finns plats för mycket mer... :)

Vad mer ska jag köpa då? Korv och papperstallrikar, kan vara bra med ett partytält Jag vill minnas att jag köpte ett sånt ifjol, fast det blåste nog bort... Jobbigt va?

Måste till stugan och rensa upp det värsta, men jag tänker inte klippa gräsmattan eftersom drivremmen till åkgräsklipparen är paj, och jag tänker inte ta den tomten med handjagare... :)

det blir nog bra det här.

/A

måndag 26 juli 2010

Halva semestern är kvar!

(Varning: Inlägget innehåller extrem intern humor som bara 4 andra förutom jag fattar)


Äntligen hemma är ett uttryck som passar mycket bra just nu. Två helt fantastiskt roliga veckor har jag haft, men jag tror nog ändå aldrig att min egen säng varit så skön som den var inatt.

Nu väntar nästan två hela veckor till med avsevärt mycket mindre planer på schemat, och jag tror att mixen av båda dessa element kan komma att göra denna semester till en riktig fullträff.

Vi kom alltså hem i morse runt 10-snåret efter en mycket lång resa genom Sveriges inland. Den var väldigt trevlig också men tvivel finns om att man någonsin kommer att upprepa den. För 19 timmar i en bil är mycket. Även om den har stjärna på huven...

Mr Big Mac har inga problem med bokstäver. Men nog märkte man att siffrorna 50 och 70 ibland var svåra att tolka. Och Beda hade kraftig noja för militärer i volvobilar. För att inte tala om Ludmilas problem med åkrädsla. Denna verkade dock avklinga med tiden trots våra tappra försök att hålla hov med kalinkadansen.

När vi släppt av Sandra i Östersund hade vi fortfarande 65 mil kvar att köra. Jobbigt va?

Nu dags för lunch tror jag. Men inte än.

/A

lördag 24 juli 2010

Endast mumlet är vaken

Tredje dagen i Gbg...
Barnen sover djupt efter ännu en hård kväll i festens tecken.
Men inte jag. För jag är gammal... :-)
Längesen var det nu som man orkade två dagar i rad...
Men lika glad är jag för det ty sällskapet är ju så bra! Emedan jag givetvis känner mig lite gammal i sammanhanget så kan det ju oxå vara trevligt att få känna sig som den med störst erfarenhet ibland...
För även om inte så många tror mig när jag säger det så fanns det en tid när jag var precis likadan...
Ibland känner jag att det vore väl kul om den tiden vore nu men det går ju inte att backa klockan hur mycket man än önskar det, och till syvende och sist så vill jag nog inte göra det heller...
För livet är nu och livet är gott!
Oförglömlig konsert igår med Pink som vida överträffade mina förväntningar och idag väntar ytterligare en härlig dag på Liseberg med fyra mest troligt ganska huvudvärksbetyngda unga vuxna...
Men det är inget som inte kan åtgärdas med rätt medel :-)
/Mumlet

torsdag 22 juli 2010

Sandströmligan

Alla har väl sett Jönssonligan. De håller till i nåt som kallas för Vall Entuna. Vi är i Vallentuna. Och våran liga heter Sandströmligan.

Försöker mig på att göra en liten jämförelse mellan de båda fenomenen:
I Jönssonligan är det bara en som super. I Sandströmligan super alla. Hårt.
I Jönssonligan är det bara en som är smart. Det stämmer bra överens med vårat gäng...
I Jönssonligan kör dom en luggsliten Dodge. Vi kör en festsliten Mersa.

Tror att det säkerligen finns både fler likheter och fler skillnader, men det är ju hela idén som är grejen...

Recept på katastrof eller succé:
Ta ett gäng heltokiga dårar och sätt in dom i en bil med halvkasst fungerande AC mitt i sommaren när medeldagstemperaturen närmar sig 30 grader. Addera obegränsade mängder med öl och sprit i bilden så förstår ni ju hur det här kommer att sluta.

Men det är ju en jävla tur att jag är med. Får nog agera både mamma och pappa till det här gänget men det kan jag köpa. För när jag blir tillräckligt less halsar jag några deciliter av Macboy´s Jägermeister och låter historien ha sin gång...

Vi ses längst vägarna... Observera att vi kör en svart raggarmercedes med registeringsnummer WWY669 och åker mellan Stockholm och Göteborg med start vid 12-snåret...

/The Mumble

tisdag 20 juli 2010

Den omisskännliga dekadensens tid

Nu är sommaren här och med sommaren kommer semestern.

Och med semestern kommer förfallet. Öl till frukost, Vin till middag och tobak till alla måltider och mellan dom.
Förvisso brukar överkonsumptionen av hälsofarliga varor kompenseras med ett visst ökande av energiförbrukningen. Då talar jag om dansande på bord och simmandet under dom. Om den ständiga jakten av flickor som man i sin enfald tror är intresserade av överförfriskade lönnfeta och tunnhåriga män som med ruskigt snabb takt närmar sig medelåldern.

Det blir ju förstås aldrig som man tänkt sig, men bara tanken på ett bättre liv är ju alltid något...
Nu ska jag dock inte raljera för som ni vet så trivs jag ändå ganska bra med det här livet.

Men en sak är definitivt säker... Det är jävligt tur att semestern är så kort!!

/Andres

söndag 18 juli 2010

Kärt barn har många namn

AJ. Mumlet. Nalle. Guran. Andres. Ankan. Boss. m.fl. Mina smeknamn är många. Förvisso kul men ibland hade det ju även varit trevligt om man hade fått bli kallad för sitt riktiga namn ibland. Jag vet inte, men det känns som att man inte får lika stor respekt när nån kallar en för ankan. Fick dessutom veta att de tyckte jag gick som en anka, därav namnet. Skitroligt.

Kom ihåg att jag heter Anders. Kjell Anders Oskar Johansson är mitt namn.

Vissa smeknamn är bättre än andra. Andres är helt ok... :) Inte ankan, eller nalle. Jag avlivar er långsamt om ni ens försöker kalla mig det!

Jag ska börja simma. I Tromsö kostar det 60NOK per gång. Och simhallen är helt original anno 1922. Där har man inte råd men i Sverige är det förhållandevis gratis. Kanske kan jag simma som en anka oxå?

/Ankan eller Nalle

fredag 16 juli 2010

Lite lall i brist på annat

J är på jobbet och jag har slut på egna påhitt... Så vad gör man? Knåpa lite blogg är väl aldrig helt fel...kanske...



Det engelska däcket frågade det svenska:Are you tired? Jo jag är helt däckad!!

Brödet kostar skjortan i Norge. Idag köpte jag två frukostbröd, typ såna där frallor med frön på och ett litet paket med minttabletter. Kostar kanske 25-30 spänn i Sverige. Men inte i Norge. För här kostar det skjortan. Försökte förklara i kassan att jag inte ville ha en skjorta på köpet men hon skakade bara på huvet och mumlade nåt om dumma svensker.

Vad fick jag betala tror du? Jo... 59NOK... närmare 70 spänn alltså... för två bröd och några minttabletter! Ta mig härifrån nån... :)

Man undrar ju vart alla pengar tar vägen... För på väldigt många ställen ser ju Norge ut som om tiden har stannat efter 1945... Det måste vara Tore Skare som spelar bort dom på poker!!

Igår kväll var det trevligare dock. För första gången den här veckan lyste solen med sin närvaro, så vi åkte upp med Fjellheisen till nåt berg där man har kjempeflott utsikt över Tromsö (Bilderna finns på FB)
Och snö fanns det! Fick en kraftig längtan efter att krama en stor snöboll och kasta den i nacken på J. Men det var för långt att gå till glaciären... :)



Jag frågade snällt: FÅR jag fota dig? Han svarade: GET lost!!

/A

onsdag 14 juli 2010

Den tredje dagen

Mumlet sade: "Vattnet under himlen skall samlas till en enda plats, så att land blir synligt." Och det blev så. Mumlet kallade det torra landet Norge, och vattenmassan kallade han hav. Och Mumlet såg att det var gott. Mumlet sade: "Jorden skall ge grönska: fröbärande örter och olika arter av fruktträd med frö i sin frukt skall växa på jorden." Och det blev så. Jorden frambringade grönska: olika arter av fröbärande örter och olika arter av träd med frö i sin frukt. Och Mumlet såg att det var gott. Det blev kväll och det blev morgon. Det var den tredje dagen.

Ovanstående citat är taget från första moseboken med vissa justeringar...

Och det är nästan en himmelsk känsla jag känner just nu. Fick klämma tre öl ikväll utan att ha ångest :)

Och privatchauffören skötte sig med bravur!

Finns bara ett problem... När jag kommer hem till Svea Rike kommer jag att ha starka abstinensbesvär ty avsaknaden av JB:s massagedyna blir en pärs...

Men där finns det dock en levande massageexpert som är ännu bättre!!

Samma känsla som senast

Jag vet inte riktigt vad det är. Nån slags känsla av otillräcklighet. Den kommer alltid över mig när jag är i Norge av alla ställen, har väl helt enkelt nåt med bergen och luften att göra.

Kanske är det faktum att jag alltid tycks ha för dålig kamerautrustning för att göra naturen rättvisa något som spelar in?

Jag måste ha ett ännu större objektiv!!

Till och med snuten lyfte på ett ögonbryn idag när dom körde förbi oss, dom kan ju prova att stoppa mig så får dom se vem dom har att göra med...

Vi var till Strömhälla ikväll och provade fiskelyckan, det var dock ebb tyvärr. Som en norrman uttrycke det: "När vannet går ud, då går fisken ud. När vannet gar in gar fisken in." Ja så är det nog...

Sen en tur till Sommaröy, som tydligen har blivit utsedd till världens tredje vackraste plats i nån tidning. Skulle verkligen vilja veta hur nåt kan vara vackrare än så... Ja det ska väl vara en viss kvinna då, men hon var ju inte med på den listan... :)

Bilder kommer imorgon.

/Doktor Mengele

tisdag 13 juli 2010

De tappar hakan

Nu har den börjat. Semestern.

Mumlet har anlänt till Tromsö.
66 gick givetvis så bra som förväntades av henne, 70 mil bakom den ratten känns knappt i benen.

Har insett att alla som tror att norrmännen har pengar har fel. Har inte sett en enda riktig taxi i Norge än. Bara Skoda.

Därför blev de helt till sig av avund! En gul Mercedestaxi!! Tror att alla som såg mig vände sig om med stora ögon och tappad haka, och jag stirrade tillbaks som sig bör. Trodde dock att de som bodde här hade sett nån Sexantaxi tidigare eftersom vi alltid är överallt samtidigt, men de kanske har för kort minne för att komma ihåg.


Apropå minne. De har satt upp en minnestavla över Tirpitz (ett tyskt slagskepp som sänktes utanför Tromsö 1944) i närheten av där den sjönk. Man kan ju tycka att det eventuellt kunde vara en turistattraktion varvid man kanske borde sätta upp åtminstone en skylt eller sju.

Men norrmännen tänker inte så. De tänker inte alls. Detta faktum som herr J har försökt tuta i mig nu i några år börjar så sakteliga sjunka in.

Och golvet är stenhårt. Jag får väl skylla mig själv att jag glömde madrassen på Orrskärsgatan, tur iaf att jag hittade ett liggunderlag i källaren på Pajalas järnhandel för 99 spänn som iallafall gör tillvaron något mindre lidelsefull.

Men annars är det bra här :)

lördag 10 juli 2010

The Mumble in the Jungle

Mac Boy brukar kalla mig så. Faktiskt ett ganska smickrande smeknamn måste jag säga!

Sedermera kom jag på att det dessutom var ett ganska passande namn på min fest eftersom det ju är The Mumble som ska firas och det ju sker i princip i djungeln. Så vi kör väl på det namnet som officiellt från och med nu!

Fast det var inte därför jag skrev detta inlägg.

Även om man ska festa i urskogen behöver man ju musik, och eftersom jag är gammal och grå och snart ännu äldre och vithårig som min far (Han blev det i och för sig när jag föddes, vet inte varför, men jag vet vad jag har att vänta...) så har jag inte så jättebra koll på vilken musik som är het nuförtiden...

Kom med förslag vetja! Allt mellan himmel och jord funkar... Måste ju kolla om jag hittar min gamla bergsprängare nånstans på vinden oxå...

Sen var det ju det där med urskogen... Är det möjligvis nån som har en sån där myggmördarmekanick att låna ut? Annars får jag köpa några liter beckolja...

/The Mumble in the City

fredag 9 juli 2010

Nä ni ser inte i syne... Mumlet jobbar dag!

Ska jobba dag fredag, lördag och söndag. En företeelse som utan minsta tvekan hör till ovanligheterna för mig. Det finns nog bara en på denna institition som är vassare på att hugga nattpassen än jag...


Har ju hört att det är så förbannat tungt att jobba dag, man hinner knappt med att äta och sova mellan körningarna säger dom som vet.

Hittils är det då emellertid totalt stendött, så vi får väl se hur det blir :)
Mellan 12 och 14 brukar det ju alltid vara mycket att göra och efter 14, ja då blir det ju skiftbyte i växeln så efter det blir det väl totalt kaos... ;)


Jag antar att jag tänkte när jag skrev schemat att det skulle funka bra att köra lite hårt i tre dagar, semestern börjar ju trots allt på måndag... JIPPII! :)

Vi får väl se på söndag eftermiddag om jag gjorde rätt i mitt antagande...

/A

torsdag 8 juli 2010

Jag är helt lyrisk ikväll!!

Den här natten går till historien... Först hämtade man NSD åkandes med Anders Nordins Cheva Caprice och delade ut den åt de gula med halva Luleå Taxis chaufförskår ivrigt blängandes på en samtidigt som de tuggade fradga.

En timme senare var det så dags igen... Då fick jag följa med Martina i Mustangen på en liknande tur, denna gång med Kuriren i knät...

Det här var verkligen en kanonupplevelse på alla sätt och vis... och helt nykter var man ju dessutom!!

Vilken bil som var häftigast att åka med? Svår fråga, det är ju som att jämföra äpplen med päron, men ingen tvekan är det ju om att mustangen går något hårdare... :)

tisdag 6 juli 2010

Hektisk mummelsemester

Nu har mumlet gjort det igen. Överbokat sig. Från och med måndag är jag inte hemma på typ två veckor.
Först blir det flyg från Umeå till Malmö över dagen på måndag.
Tisdag eller onsdag åker jag till Norge och är där till på söndag.
Kommer hem en snabbis och åker sedan till Stockholm på måndag kväll. Är där tills på torsdag då jag blir upplockad av tokmaffian* för vidare transport till Göteborg och konsert med Pink... Söndag kommer vi hem och då har man förhoppningsvis några lugna dagar att vila upp sig på, för på fredag den 30/7 är det ju 33-årsfest i Mjövattnet :)

Återstår bara en sak nu... Att skrapa ihop lite stålar så man har råd med allt...

(*=Marcus. Moa, Björn och Sandra)

Hektisk mummeldag

Det här dygnet började ju bra. Jag gick och la mig 23.30. Blev väckt av telefonen klockan 00.26. Antagligen nån som hade glömt knapplåset avstängt. Det är såna saker man får leva med när ens föräldrar har valt ett förnamn som börjar på A, varpå man följdaktligen hamnar först i telefonboken på alla mobiltelefoner. Men inget ont mot mina föräldrar, för när jag blev tillverkad var mobiltelefonernas storlek likvärdig med en Volvo Duett och knapplåset hade ännu inte sett dagens ljus.

Med den uppladdningen var det ju mindre lätt att somna om, så jag klev upp klockan 02.35 efter att ha snurrat upp lakanet femtioelva gånger.

Efter att ha lekt med datorn två timmar åt jag frukost vid halv fem och tog en välbehövlig siesta tills väckarklockan ringde klockan 8. För då hade jag åtaganden att göra. Den här veckan är det nämligen jag som är ansvarig för att de mycket högljudda schackpjäserna som vistas på storgatans schackbräda blir utplacerade. Så det var bara att pallra sig iväg och göra detta.

Och sen hade man tvättstuga. Skulle fixa med takräcke till 66 för att kunna montera skolskylten i morgon. Måste hinna äta lunch. Clas Ohlsson hade handtag till mitt skrivbord. Och nämnda skrivbord skulle flyttas från villan till lägenheten.

Sen skulle jag jobba också...

Och sen träffade jag Kent (Lundberg).
Och sen kom ingenting. Sen kom ingenting. Men ingenting är ingenting.

Nu försökte jag vara lite fyndig. Hoppas ni fattar poängen.

Det var ingenting att göra ikväll. Detta är inte bra om man är trött för då blir man ännu tröttare. Och sen kom en gubbe som skulle till Kalix. Och då var mumlet mycket trött. Mycket mycket trött.

Men nu är jag piggare... Kan säkert inte sova i natt heller.

söndag 4 juli 2010

Det är inte där filen ska vara!



Jaha. Vad kul. Fil på sockarna. Fil på byxorna. Fil på hela golvet. Fil på stolen. Fil på kylskåpsdörren. Ingen fil i kylskåpet. Det är väl ändå I kylskåpet som filen ska vara?

Nåväl... Ett litet missöde kan man väl kosta på sig efter en i övrigt bra dag. Har ju spenderat i princip hela dagen på den plats där jag trivs allra bäst. För det är nog så det är.

Jag lever och jag dör för Sexans Taxi. Det är så det är och så det kommer vara. Jag tänker inte låta mig kuvas. Aldrig.

Kommentargranskning

Efter att jag och flera av mina medarbetare har blivit drabbade av starka påhopp, personangrepp och falska påståenden från bittra människor som inte har något bättre för sig i kommentarerna har jag valt att införa kommentargranskning i Mummelbloggen.

Från och med nu måste alla kommentarer granskas av mig innan de godkänns.

Det är verkligen tråkigt att det ska behöva bli så här.
Vi måste väl kunna agera som vettiga människor?

Hoppas inte att detta kommer att innebära att ni drar er från att kommentera i bloggen, alla normala inlägg kommer att publiceras.

/Anders

Jag är mycket slö men jag lever livet

Nä så här får det inte fortsätta... Fredag ställde jag in klockan 22. Och igår ställde jag bilen helt...

Jag har verkligen inte råd att ställa en bil varje lördag kväll bara för att det kittlar lite i ledighetstarmen...

Men samtidigt så är det ju så det är. Livet måste levas, så är det ju bara. Och så länge som jag inte hittar arbetskraft på lördagar så får jag väl lösa det så här.

Men det är klart, det faktum att semestern bara är en vecka bort nu har nog stor inverkan på min arbetsiver, jag hoppas iallafall att det är det som gör det, annars finns ju en viss risk till oro...

Nog om detta. Har iallafall haft väldigt trevligt i helgen! Det blev inget Boden Alive, men det kanske var lika bra, huvudsaken är ju inte var man är utan med vem man är.

För att ha glada och lyckliga människor i sitt liv är minst lika viktigt som kaffe och saltiner med Philadelphiaost och pepparsalami. Och sånt får man äta för det innehåller inte så mycket kolhydrater!

lördag 3 juli 2010

33-årskalas

Senaste gången jag firade min födelsedag var när jag fyllde 30. Och före det var det 20-årsdagen. Herregud vad jag kände mig gammal plötsligt... :)

Jag har liksom inte riktigt fattat det där förut. Varför man ska fira att man blir gammal alltså...

Men nu har jag ju förstått att det inte behöver vara så jävla pretentiöst....
Bara att ta dagen som den kommer, riva av några kalla och ha roligt!

Jag hade tänkt mig att köra fredag den 30/7. Egentligen hade det ju varit himla kul att köra det i stugan, men då måste man ju lösa det där med transporterna o.s.v.

Ni får gärna komma med förslag på hur ni vill ha det... Alla som vill komma får komma, det enda jag vill ha i present är ett glatt humör!

Mer info kommer senare

/Gammal Anders, snart ännu äldre... Suck :(

Jag är verkligen inte rasist!

Det verkar som om någon eller några tror att jag ser ner på de medborgare i Sverige som inte är födda här.

Jag vill bara starkt dementera detta innan det blir något snack!
För jag är verkligen inte på något sätt rasist!!

Jag har valt att behandla andra människor på samma sätt som de behandlar mig. Med andra ord så respekterar jag de människor som respekterar mig.

Och de som behandlar mig som skit... Ja med samma logik så ger jag tillbaka.

Detta har absolut ingenting med hudfärg, födelseplats eller ursprung att göra!

Jag beklagar att jag använt ett uttryck för invandrare som kan uppfattas som rasistiskt. Uttrycket var humoristiskt menat och jag trodde förstås att man som normalt funtad kunde skilja på humor och allvar, men jag förstår nu att det givetvis kan vara folk som tar åt sig och jag ska inte använda det uttrycket igen.

Men än en gång. Jag är verkligen inte rasist. Inte heller är jag bitter sur och allmänt irriterad på hela min omgivning. Jag är glad på livet för det leker. Det gör det!

fredag 2 juli 2010

Livet är allt bra kort ändå

Körde Dick ikväll... två gånger... Han fick mig att fundera på livet nu igen... :)

Jag menar varför ska man jobba som en slav när man inte behöver? Det gjorde Dick, och nu åker han färdtjänst iklädd morgonrock runt stadens statoilmackar. Inget ont om Dick alltså. Härligare människa är svårt att hitta, men ändå...

Så nu har jag bestämt mig... inga fler helgpass! No more!! eller åtminstone inte efter sommaren iaf...

Jag är trots allt snart 33 (inbjudan till festen är på väg) och man blir inte yngre, så det gäller att ta tillvara på livet medan tid är.

Med andra ord: Ha det gott där ute taxivänner! Vi ses på färjan eller utanför...

/A

Nere på jorden

Ibland kan man få lite storhetsvansinne. Jag får ganska mycket beröm, och många gånger kanske jag förtjänar det. Men icket att förglömma, så gör även jag fel ibland, vilket jag bittert fick erfara idag.

Sen hjälper det inte att jag anser att utropslistan är från månen. För den är skriven så som den är skriven och så skall den också följas. Precis som alla regler. För rätt ska vara rätt. Och om rätt anses vara fel får man ändra på reglerna.

Följderna i vår branch blir oftast oklara. Den som drabbas av ett växelfel kan ofta gynnas av detta, så skedde idag, men det spelar hursomhelst ingen roll, eftersom fel har begåtts från första början.

Nu har jag i alla fall lärt mig utropslistan från Storheden, denna lär jag inte tillämpa felaktigt nästa gång :)

Nu dags att sova med mycket hög snarkfrekvens efter en kväll med mycket låg körningsfrekvens.

Ha det gott i natten och dagen kära vänner :)

/Jordnära mumlare

torsdag 1 juli 2010

Skurkradio

Det har kommit en ny radiokanal till Luleå. Bandit Rock 106.3. Äntligen lite kvalitetsradio... även om jag helst vill ha ännu mycket tyngre musik... :)

Förut lyssnade jag mest på Radio Nova, som är en finsk radiokanal, brukar funka bra norr om Kalix, men ibland får man in den även i Luleå, även om mottagningen är något dassig.

Och nu när ju även Mix Megapol hittat hit så finns ju förhoppningarna om att man ska kunna kasta bort åtminstone de allra mest repiga cd-skivorna man har där endast en av 11 låtar är i dugligt skick... :)

Synd förstås att även Bandit Rock måste ha reklam... kan de inte sno pengarna de behöver från Rix FM? :)

/Anders af mumbel