För er som inte hör vad jag säger. Nu kan ni läsa det istället.



fredag 8 juli 2011

Skärgårdsliv

Klubbvikens restaurang har aldrig haft ryktet att vara någon lyxinrättning.
De senaste ägarna har gjort ett försök att med lite snitsigare meny försöka styra upp stället.

Det krävs mer än så

Personal som inte vet vilket bord som är vilket. Varmrätter som serveras före man har fått förrätten. Kaffet kommer trettio minuter före efterrätten.
Jag vet att det inte är lätt att jobba i restaurang. Allt ska klaffa, annars blir det kaos. Just därför är det viktigt med god personalutbildning, och framför allt med planering. När man vet att det kommer en full båtlast med hungriga gäster om 20 minuter måste man kanske börja sänka pommes och förbereda hamburgare.

Vi hade inte bokat bord men vi fick ett av de allra bästa lägena, konstigt att de reserverade platserna är de sämsta i restaurangen. Med maten hade vi oxå tur. Kan ha att göra med vår utstrålning. Det syns väl att man är lite viktigare än vanliga människor...

Toaletternas status går att likna vid färjan lördag kväll klockan fem i tre.

Mumlet har dessutom lämnat 66 med rutan öppen i Södra Hamn.

Det finns inget av värde där. Bara så att ni vet. Jag kanske ljuger. Men det vet ni ju inte...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar